×

PI Electronique

De kassa met oneindig veel mogelijkheden

Geen software-, licentiekosten of dure upgrades!

PI Electronique is marktleider in het leveren van geavanceerde POS-systemen voor cafés, restaurants en hotels wereldwijd. Met behulp van de state-of-the-art hardware POS-systemen in samenwerking met een toonaangevende handheld communicatietechnologie, werken de systemen van PI Electronique op het hoogste niveau van functionaliteit en betrouwbaarheid. De POS-systemen draaien in een gesloten softwareomgeving waardoor u niet langer wordt blootgesteld aan Windows problematieken zoals virussen vertraging, onnodige OS updates et cetera. Hierdoor kan onderhoud worden beperkt tot een minimum.

Bij het overwegen van de aanschaf van een nieuw afrekensysteem, is de verleiding groot om een paar euro’s te besparen op goedkopere hardware. Echter zult u merken dat u na een aantal jaren meer heeft uitgegeven aan vervanging dan u gepland had. De goedkopere computers en printers zijn niet voor niets goedkoper! De meeste kassa leveranciers zullen u ook software ondersteuning in rekening brengen. PI Electronique POS systemen, met ingebouwde software zijn betrouwbaar, robuust, duurzaam en vereisen daarom zeer minimale ondersteuning of onderhoud.

Extra functies kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het systeem wanneer daar behoefte aan is daar de software modulair is opgebouwd.

PI Electronique Nederland is onderdeel van een wereldwijde familie van meer dan 92.000 geïnstalleerde POS-systemen. Het systeem is ontwikkeld in de Hospitality hoofdstad van de wereld Parijs en heeft ruim 30 jaar ervaring en ontwikkeling achter de rug. Elke dag werken er ruim 20 Software Engineers aan het product om mee te kunnen groeien in de huidige vraagstelling vanuit de Hospitality markt.

Aan het gebruik van PI POS-systemen zijn geen software- en licentiekosten of dure upgrades verbonden. Het systeem maakt gebruik van gepatenteerde software en hardware, alles van één bedrijf, met als resultaat een gegarandeerde werking zonder compatibiliteitsproblemen. De PI Electronique POS systemen kunnen worden gekoppeld aan verschillende PMS-systemen en is er het optionele BackOffice software te verkrijgen die dit systeem zeer compleet maakt.

Contact

Vul het formulier in of bel voor meer informatie over onze producten en diensten vrijblijvend naar:

036 - 744 02 12

TOP